Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/primariapetresti/public_html/wp-content/themes/thunder/framework/plugins/post-types-order/post-types-order.php on line 169 and defined in /home/primariapetresti/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1247

Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/primariapetresti/public_html/wp-content/themes/thunder/framework/plugins/post-types-order/post-types-order.php on line 247 and defined in /home/primariapetresti/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1247

Concursuri

“Agentia Nationala a Functionarilor Publici organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea functiei publice de conducere vacante de sef birou – Biroul de contabilitate achizitii publice si investitii din cadrul departamentului de specialitate al primarului comunei Petresti, judetul Dambovita”

Concursul se organizeaza la sediul Agentiei Nationale a Functionarilor Publici, in data de 21 noiembrie 2016, orele 10.00 proba scrisa.

Dosarele de inscriere se pot depune in termen de 20 de zile de la data publicarii in Monitorul Oficial, partea a III-a, la sediul Agentiei Nationale a Functionarilor Publici.

Dosarul de inscriere la concurs trebuie sa contina in mod obligatoriu documentele prevazut la art. 49 din H.G. nr.611/2008, modificata si completata de H.G. nr. 1173/2008.

Conditiile de participare concurs si bibliografia, se afiseaza la sediul si pe site-ul Agentiei Nationale a Functionarilor Publici www.anfp.gov.ro.

Relatii suplimentare se pot obtine la sediul Agentiei Nationale a Functionarilor Publici si la nr. de telefon : 0374112726.

 

Concurs pentru ocuparea postului de administrator Centru de zi pentru copii, sat Gherghesti

Leave a Reply